Jeg har beviset

Her til aften var jeg ude og gå en tur med mine hunde over i fælleparken. Det har jeg gjordet mange gange før, hvor jeg altid render ind i andre løse hunde og deres dumme ejere.

I dag var helt anderledes. For der var ingen løse hunde, og mens jeg gik i mine egne tanker, begyndte den ene hund pludselig at knurrer og gø. Min første tanke var; så har vi igen en løs hund - men jeg kunne ikke se nogle.

Det eneste jeg kunne se var noget som stak op af jorden, og mest af alt, bare hvidt. Mærkeligt tænkte jeg, og begyndte at gå hen imod tingen. Det skal siges at den gøende hund også knurrer af bla. månen, så den er vist ikke alt for kvik – men ok, jeg var også interesseret i den mærkelige tingest.

Da vi kom nærmere kunne jeg genkende signaturen af et byskilt. Hvilken by er mon det? Og det er garanteret landet her, under en kamp i parken – så sker der altid rigtig mange underlige, og nogle gange sjove ting og sager.

Da jeg kom helt tæt på, gik det således op for mig at jeg var københavner, og Lemvig virkelig bare er et hul i jorden. Og jeg kan bevise det, se selv!

lemvig

10. april 2010 00:26 by Claus | Kommentarer (0) | Permalink
Kommentarerne er lukkede